fbpx

Welkom bij Spellencirkel

januari 8, 2017

Wij zijn trots op de start van onze webshop spellencirkel.nl. Spellencirkel is meer dan alleen de verkoop van bordspellen. Wij hopen een plek te creëren waar de bordspelliefhebber naar toe kan gaan voor alles wat met zijn hobby te maken heeft. 

Bordspellen worden steeds bekender

Bordspellen nemen ieder jaar weer toe aan populariteit. Als we kijken naar het aantal bezoekers van de grote spellenbeurzen (Docusim, Spellenspektakel) in Nederland zien we een constante jaarlijkse toename. Wij bordspel enthousiastelingen grijpen deze beurzen met beide handen aan om nieuwe spellen te ontdekken, leuke mensen te ontmoeten en voor een gunstig prijsje een spel op de kop te tikken bij de vele standhouders.

Waarom bestaat dit nog niet online?

Ik zoek al tijden naar een plek online waar ik dezelfde ervaring krijg als op een spellenbeurs. Platformen om te praten en discussiëren over bordspellen bestaan reeds. Bordspelmania.eu is bijvoorbeeld een van mijn favoriete websites die ik persoonlijk graag gebruik bij het ontdekken van nieuwe spellen. Het nadeel is echter dat ik niet rechtstreeks kan kopen en de webshops die deze spellen verkopen bieden vaak het stukje extra informatie over gameplay en strategie niet. Zo is het idee van Spellencirkel geboren: Een online platform voor het ontdekken, bespreken en kopen van nieuwe bordspellen.

Welkom bij Spellencirkel.nl