fbpx

Retouren

Spellencirkel ontvangt een kleine vergoeding voor de artikelen die verkocht worden op bol.com. Op deze artikelen zijn de voorwaarden van Bol.com van toepassing.

Bekijk hier de voorwaarden van bol.com

Retourvoorwaarden bol.com

Je hebt 30 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.

Is het artikel beschadigd en heb je het binnen de afgelopen 30 dagen ontvangen, dan kun je het laten repareren, retourneren of vervangen.

bol.com artikelen

Je mag binnen 30 dagen je artikel ruilen voor een nieuw exemplaar als het niet het juiste artikel is of als het incompleet, beschadigd of defect is.* De volgende artikelen kun je niet ruilen: digitale artikelen, artikelen van de fotoservice, groot huishoudelijke artikelen, artikelen met een ophaalafspraak en artikelen met een adres buiten Nederland of België

* Als het niet mogelijk is om een beschadigd, defect, verkeerd of incompleet artikel te vervangen, dan wordt die optie niet aangeboden. Je retourzending wordt dan automatisch terugbetaald.